OM KNØTTENE

Knøttene Familiebarnehage er en nydelig liten barnehage som startet i august 1996.
Her har vi plass til barn i alderen 0-5 år og disponerer 10 hele plasser.

Ønsker du å søke plass for barnet ditt i vår barnehage, oppfordrer vi deg til å gå inn på samordnet opptak, HER, sett Knøttene Familiebarnehage som ditt 1. valg.

Knøttene ligger sentralt til på Gimsøy, nær Skien sentrum. Lokalene til Knøttene er lyse og trivelige og vi har vår egen grillhytte som blir flittig brukt. Med Skien fritidspark i nærområde har vi mange flotte muligheter til opplevelser ute i skog og mark.

Vår visjon er å ivareta hvert enkelt barn, ha nok tid til lek, læring, omsorg og humor. Alle er vi forskjellig og alle har vi forskjellige behov. Her hos oss blir alle sett for den fantastiske personen de er.

Knøttene er et godt sted å være, en barnehage der små og store har det trivelig og moro sammen. Et sted hvor respekt for hverandre og frihet til å foreta egne valg står sentralt.

Å velge barnehage for det mest verdifulle du har, nemlig barnet ditt, er ikke bestandig like lett. Vi vil prøve å gi ditt barn en innholdsrik, kreativ, spennende og trygg hverdag, med voksne som engasjerer seg i nettopp ditt barn. En barnehage som er med på å gi barnet ditt den beste mulige start på livet.

Mvh
Monica Stenberg